Masterchef 2018

Jeg er super glad for at lave mad – det har I jo nok gættet.

Jeg følger med i mange forskellige madprogrammer på TV – og har altid elsket Jamie Olivers programmer. Han laver mad til mange – med masser af smag – på en ukompliceret og uprætentiøs måde.

Masterchef programmer har jeg altid synes om og fulgt med i. Specielt den Australske og Danske version. Faktisk ser jeg aldrig og bryder mig ikke om den Amerikanske version – selv om Gordon Ramsay er nuttet. Der er for meget drama og for lidt mad.

Og nu bød muligheden sig for at jeg kunne prøve kræfter med TV – jeg meldte mig til casting til Masterchef 2018.

Faktisk meldte jeg mig til Masterchef 2017 casting – men kom ikke længere end til at servere “gryderet med ris” til dommerne til audition. Det var egentlig en Indisk ret – hvor jeg havde brugt en del tid på selv at lave krydderi blandingen. Men jeg kunne godt se, at mit projekt var meget lidt spændende og jeg kom da heller ikke længere end til audition med dommerne. Nej tak – sagde Castberg og Mielcke. Jesper Koch sagde ja – men det var ikke nok. Det blev vist i 10 sec på TV3 i 2017.

Så turde jeg melde mig igen i 2018? Ville det ikke blive pinligt, igen at få afslag?

Nå, men ingen kan jo huske 10 sec TV. Kun mig selv. Så på den igen og så lidt mere forberedelse, hvis jeg var så heldig, at komme til audition og til at servere for dommerne igen.

Jeg kan røbe, at jeg kom igennem det første nåle øje – telefoninterviews og casting madlavning og fik muligheden for at servere for dommerne igen til audition. Men får jeg det hvide forklæde? Følg med fra 5. februar kl. 19:00 på TV3.

 

 

 

Leave a Reply