Mine første 2 uger i Masterchef

IMG_0914.pngDet har været en god oplevelse, at se mig selv i Masterchef 2018. Jeg har været så nervøs for, at jeg ville fremstå som en sur gammel bitch.

Men heldigvis smiler jeg – og man kan se, at jeg faktisk har det sjovt.

Første uge – med lidt undervisning – var rigtig sjov – og meget af tiden, gik med at finde sig til rette i lokaler, med camera og alle de øvrige deltagere. Det var sjov, spændende og samtidig lidt presset – da jeg gerne ville gøre det så godt som muligt.

Efter første runde var vi 36 tilbage – det gav 6 indledende uger og 6 deltagere i hver.

Jeg var på sidste hold – så jeg har fulgt med og set alle mine nye søde Masterchef venner. Det har været sjovt – for vi ved jo ikke hvad der sker for de andre. Faktisk er man så fokuseret på det man laver, at jeg ikke engang havde styr på, hvad de andre i køkkenet lavede.

Onsdag var jeg så heldig at vinde – med mine sild. Jeg havde nu noget ondt af Tobias – han kæmpede vildt med sin filetering.

Jeg lavede en citronfromage I Masterchef – den var meget lidt flot – men hold da op hvor det smagte godt. Mielcke ville helst spise den med bind for øjnene. Så her er min opskrift på citronfromage: Citron Fromage – på chiffon og så synes jeg også I skal have en god gammeldags en – som jeg laver her i Påsken: Citron fromage – gammeldags. Begge opskrifter er opskrifter jeg har i hovedet. Den gammeldags citronfromage – var en min mor lærte mig at lave da jeg var barn – da hun synes jeg skulle lære at bruge husblads.

Næste uge er der igen Masterclass. Så mødes alle de deltagere der er gået videre. Vi er nu 18 tilbage. Se med på TV3 hver dag kl. 19:00 med genudsendelse næste dag både kl. 11:00 og 18:00.

Du er velkommen til at sende spørgsmål til mig. Så svarer jeg så hurtigt som muligt.

 

Leave a Reply