Masterchef – semifinalen

Mit eventyr med Masterchef lever stadig.

I sidste uge var jeg i kvartfinalen og jeg gik videre til semifinalen. Semifinalen er 2 hold af en uge – så jeg er med i ugen 23. april eller 30. april. Ved ikke selv hvornår.

Det har indtil nu været en kæmpe oplevelse.

Jeg har gennem de sidste 2 år været ramt af en del sygdom. Det har været svært for mig, da jeg normalt er meget aktiv – både på jobbet og privat. Pludselig har jeg været “lænket” til hjemmet og til tide har jeg kun kunne være i gang fysisk 5-10 min ad gangen.

Så at være i stand til at være på og oppe i længere tid – startede faktisk først 4-6 uger før Masterchef optagelserne. Hver dag var en kamp – ikke bare i konkurrencen – men fysisk. Når jeg var færdig i køkkenet – var jeg helt færdig. Direkte på hotel og sove og ligge.

Indtil nu har de 2 største oplevelser været at “lege” restaurant med Thea, Regina og Anne Louise. Vi lavede tun tartar med avokado creme, bøf bearnaise med pommes og salat og til sidst creme brülee. Det var så tilfredsstillende, at få mad ud til alle “kunderne”.

At lave mad op mod David Johansen – var kæmpe stort. Jeg havde jo ikke en jordisk chance – men hold da op jeg var glad og tilfreds. Kæmpe stort.

De øvrige deltagere kalder mig “Mor Helle” – jeg er den ældste, men synes jeg har det godt med alle de unge mennesker. Alder har aldrig betydet noget for mig. Det er fantastisk at være sammen med så mange engagerede mennesker – med samme passion – nemlig MAD.

Jeg har fået nogle gode venner – forhåbentlig venskaber der holder udover Masterchef sæsonen. Camille Maja og jeg har lavet mad sammen til en fødselsdag – det var sjovt at lave mad med en anden – med samme passion.

Glæder mig til semifinale ugen….

 

 

 

Leave a Reply